Levering en retourneren

Levering

Als de betaling is ontvangen, wordt uw bestelling in Nederland binnen 7 werkdagen thuisbezorgd. Uw bestelling wordt via PostNL bezorgd, hetzij via de brievenbus en anders vindt levering plaats aan de deur. Verdere afhandeling is verantwoordelijkheid van PostNL. Goederen worden geleverd na ontvangst van betaling.

Clavis Publicaties verzorgt geen deelleveringen, u kunt de boektitels die niet op voorraad zijn binnen twee jaar na verschijnen van de publicatie via de webshop downloaden als gratis e-book.

Retourneren en Klachten

Retourneren en klachten dienen binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket bij info@clavis-publicaties.nl gemeld te worden. In overleg retourneert u het pakket volgens de regels en aanwijzingen in 'Verzenden en Retourneren'. 

Verzenden & Retourneren

Verzenden

Clavis Publicaties gaat ervan uit dat uw bestelling u in uitstekende staat zal bereiken. Mocht er met de inhoud van uw pakket iets mis zijn gegaan, dan verzoeken wij u in ieder geval contact op te nemen met het team van Clavis Publicaties via info@clavis-publicaties.nl.

Wij verzenden via PostNL. De verzendkosten zijn voor de publicaties bezorgd binnen Nederland inclusief de prijs. Voor de publicaties buiten Nederland naar de landen van de Europese Unie en de overzeese gebieden worden verzendkosten in rekening gebracht. De publicaties zullen zo snel mogelijk na ontvangst van betaling worden verstuurd. Gemiddeld is dit bij verzending binnen Nederland uiterlijk binnen 7 werkdagen nadat de betaling is verwerkt. Buiten Nederland zal dat binnen 14 werkdagen verzorgd worden.

Retourneren

Clavis Publicaties accepteert de volgende retourzendingen, uitdrukkelijk na overleg via info@clavis-publicaties.nl, mits binnen 14 dagen teruggestuurd, vergezeld van de originele pakbon en in de originele verpakking:

  • Elk artikel in oorspronkelijke, onbeschadigde en ongebruikte staat.
  • Een brief met de reden van retourzending en uw bank/gironummer waarop het verschuldigde orderbedrag teruggestort kan worden (wij crediteren niet de reeds gemaakte verzendkosten).
  • Clavis Publicaties accepteert geen retourzendingen van zendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. De kosten voor de retourzending van u thuis naar de webwinkel dient u zelf te betalen. Ook draagt u zelf het risico van retourzending.
  • Clavis Publicaties accepteert geen retourzendingen van e-books, pdf’s en/of downloadable publicaties.

Adres retourzendingen

Neem contact op voor het adres met info@clavis-publicaties.nl bij retourzenden van uw bestelling.

Codes voor buitenland betalingen:

IBAN: ING: NL29INGB0005617738
BIC: INGBNL2A

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met de uitgever: info@clavis-publicaties.nl